Assalamualaikum, Selamat Datang

Tanpa Sabah, Wujudkah Malaysia?

Paparan dalam blog ini tidak berniat untuk menghasut atau membuat sebarang provokasi melainkan sekadar untuk memperjuangkan keadilan dan menentang sebarang bentuk penindasan atau diskriminasi terhadap anak-anak Sabah daripada mana-mana pihak.

Anak Sabah Anak Malaysia

"Barangsiapa yang Allah jadikan sebagai pemimpin rakyat, kemudian ia tidak jujur kepada mereka, maka Allah mengharamkan ke atasnya Syurga". (HR Al Bukhari)

11 May 2008

Assalamualaikum.. Saya memohon maaf kepada pengunjung laman blog ini kerana telah lama tidak mengemaskini dengan perkhabaran atau artikel yang baru. InsyaAllah, dalam masa terdekat ini saya akan cuba meluangkan sedikit masa untuk berkongsi pandangan saya mengenai pelbagai isu dan perkembangan terkini terutama mengenai hal ehwal politik Sabah. Kepada saudara bayumurni, yang memberikan peringatan kepada saya mengenai adanya pihak yang memantau blog yang dianggap negatif oleh sesetengah pihak, terima kasih atas maklumat anda. Cadangan saudara untuk blog ini membuat undian akan dilaksanakan dalam masa terdekat ini. Terima kasih atas keprihatinan saudara. InsyaAllah saya akan kembali ke Sabah tidak lama lagi, mungkin kita boleh bertemu untuk bertukar-tukar fikiran dan membincangkan cadangan saudara dahulu. Ruang waktu yang sangat-sangat terbatas ini membuatkan saya terpaksa mengundur diri seketika, Insya Allah esok lusa akan ada sedikit pembaharuan di blog ini. Terima kasih kepada semua yang menyokong kelangsungan hayat blog ini. Wassalam.

No comments:

Post a Comment


“Agar kita tidak dilupai bila telah mati dan kereputan, tulislah sesuatu yang berfaedah untuk dibaca atau buatlah sesuatu yang berfaedah untuk ditulis”.

Hakikat Satu Malaysia

Hakikat Satu Malaysia