Assalamualaikum, Selamat Datang

Tanpa Sabah, Wujudkah Malaysia?

Paparan dalam blog ini tidak berniat untuk menghasut atau membuat sebarang provokasi melainkan sekadar untuk memperjuangkan keadilan dan menentang sebarang bentuk penindasan atau diskriminasi terhadap anak-anak Sabah daripada mana-mana pihak.

Anak Sabah Anak Malaysia

"Barangsiapa yang Allah jadikan sebagai pemimpin rakyat, kemudian ia tidak jujur kepada mereka, maka Allah mengharamkan ke atasnya Syurga". (HR Al Bukhari)

14 November 2008

PENGUMUMAN

Assalamualaikum.. Selamat Sejahtera.. Saya meminta maaf kepada para pengunjung blog ini kerana buat masa ini tidak ada apa-apa post terbaru yang dapat dipaparkan di blog ini. Bagi yang telah mengikuti blog ini dari ianya bermula pasti tahu bahawa telah beberapa bulan blog ini terbiar. Blog ini tidak akan ditutup tetapi hanya dapat dijenguk sekali-sekala. Oleh itu saya sedang mencari orang yang boleh diharapkan untuk mengendalikan blog ini sementara ketiadaan saya.

“Agar kita tidak dilupai bila telah mati dan kereputan, tulislah sesuatu yang berfaedah untuk dibaca atau buatlah sesuatu yang berfaedah untuk ditulis”.

Hakikat Satu Malaysia

Hakikat Satu Malaysia