Assalamualaikum, Selamat Datang

Tanpa Sabah, Wujudkah Malaysia?

Paparan dalam blog ini tidak berniat untuk menghasut atau membuat sebarang provokasi melainkan sekadar untuk memperjuangkan keadilan dan menentang sebarang bentuk penindasan atau diskriminasi terhadap anak-anak Sabah daripada mana-mana pihak.

Anak Sabah Anak Malaysia

"Barangsiapa yang Allah jadikan sebagai pemimpin rakyat, kemudian ia tidak jujur kepada mereka, maka Allah mengharamkan ke atasnya Syurga". (HR Al Bukhari)

14 November 2008

PENGUMUMAN

Assalamualaikum.. Selamat Sejahtera.. Saya meminta maaf kepada para pengunjung blog ini kerana buat masa ini tidak ada apa-apa post terbaru yang dapat dipaparkan di blog ini. Bagi yang telah mengikuti blog ini dari ianya bermula pasti tahu bahawa telah beberapa bulan blog ini terbiar. Blog ini tidak akan ditutup tetapi hanya dapat dijenguk sekali-sekala. Oleh itu saya sedang mencari orang yang boleh diharapkan untuk mengendalikan blog ini sementara ketiadaan saya.

2 comments:

 1. Salam,
  Tuan kesian juga ko ni tuan,,
  saya mahu juga menawar diri untuk perjuangan ini,,tapi masallahnya tuan penggunaan ayat dan bahasa saya ni masih belum lulus lagi tuan,,

  Maklumlah saya ni pon bukannyer sekolah tinggi, kalau takat bagi komen tu boleh le,,

  sebab di sabah ni banyak isu-isu yang harus di bongkarkan untuk bacaan umum kepada seluruh rakyat jelata sabah, sepert minyak yang telah di gali di kawasan berhampiran pulau Tambisan dan kawasan Kudat, bukan setakat di pulau Labuan saja yang kita ketahui,
  ada banyak lagi seperti tanah-tanah di kawasan sebelah Tawau yang telah di jual kepada menteri Melaka,

  Kita harus teruskan perjuangan demi maruah anak bangsa Sabah di masa akan datang,,

  Wasallam,,,

  ReplyDelete
 2. السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

  SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILADHA.

  MEMAHAMI ERTI PENGORBANAN NABI IBRAHIM YANG SANGGUP MENGORBANKAN ANAKNYA KERNA CINTA PADA ALLAH

  MARDHOTILLAH

  :-)

  ReplyDelete


“Agar kita tidak dilupai bila telah mati dan kereputan, tulislah sesuatu yang berfaedah untuk dibaca atau buatlah sesuatu yang berfaedah untuk ditulis”.

Hakikat Satu Malaysia

Hakikat Satu Malaysia