Assalamualaikum, Selamat Datang

Tanpa Sabah, Wujudkah Malaysia?

Paparan dalam blog ini tidak berniat untuk menghasut atau membuat sebarang provokasi melainkan sekadar untuk memperjuangkan keadilan dan menentang sebarang bentuk penindasan atau diskriminasi terhadap anak-anak Sabah daripada mana-mana pihak.

Anak Sabah Anak Malaysia

"Barangsiapa yang Allah jadikan sebagai pemimpin rakyat, kemudian ia tidak jujur kepada mereka, maka Allah mengharamkan ke atasnya Syurga". (HR Al Bukhari)

24 December 2009

F1 2010: Panggil semula Schumacher pun tak boleh kalahkan Team F1 1Malaysia

Juara dunia Formula Satu (F1) tujuh kali, Michael Schumacher (bukan gambar di atas) akan membuat kemunculan semula tahun depan.

Legenda F1 itu telah menandatangani kontrak selama setahun bersama Mercedes GP, sekali gus menamatkan tempoh persaraannya selama tiga tahun.

Sungguhpun begitu kehadiran semula beliau ke litar F1 tidak akan mampu untuk menghalang kemenangan pasukan F1 1Malaysia kerana pasukan yang baru sahaja menyertai Formula 1 ini akan menggunakan enjin F-5E (gambar atas) yang dikecoh-kecohkan hilang tu. Bukan satu enjin, tetapi dua enjin F-5E yang akan digunakan, menangislah Ferarri, Mercedes, dan semua pasukan yang akan bertanding.

INI MODEL KERETA F1 PASUKAN 1MALAYSIA

p/s: Kepada rakyat Malaysia, enjin jet tak hilang la, pasukan F1 1Malaysia pinjam sekejap. Kalau dah menang nanti diorang beli sendiri la enjin tu.

No comments:

Post a Comment


“Agar kita tidak dilupai bila telah mati dan kereputan, tulislah sesuatu yang berfaedah untuk dibaca atau buatlah sesuatu yang berfaedah untuk ditulis”.

Hakikat Satu Malaysia

Hakikat Satu Malaysia