Assalamualaikum, Selamat Datang

Tanpa Sabah, Wujudkah Malaysia?

Paparan dalam blog ini tidak berniat untuk menghasut atau membuat sebarang provokasi melainkan sekadar untuk memperjuangkan keadilan dan menentang sebarang bentuk penindasan atau diskriminasi terhadap anak-anak Sabah daripada mana-mana pihak.

Anak Sabah Anak Malaysia

"Barangsiapa yang Allah jadikan sebagai pemimpin rakyat, kemudian ia tidak jujur kepada mereka, maka Allah mengharamkan ke atasnya Syurga". (HR Al Bukhari)

01 June 2010

PENGUMUMAN RASMI PBS-PENAMBAHAN KEAHLIAN

PERSATUAN BLOGGER SABAH (PBS) mengalu-alukan agar semua blogger di Sabah bernaung di bawah persatuan ini bagi membolehkan latihan sempurna diberikan dan Akademi Blogger ditubuhkan untuk berganding bahu memaju pembangunan Negara melalui alam myra. Pastikan blog anda boleh dilayari, jika tidak data anda akan dipadam dan terpaksa mendaftar semula. Tarikh Tutup pendaftaran ialah pada 31 Ogos 2010 sebelum Perhimpunan Agung Blogger Sabah akan diadakan pada 16 September 2010. Hanya mereka yang diterima menjadi ahli sahaja yang layak memilih atau dipilih mengganggotai jawatankuasa PBS bagi sesi 2010-2013. Laman Blog Porno dan Dakyah Agama (Selain Islam) adalah DIHARAMKAN! Semua Ahli PBS dibenarkan menghantar artikel mereka untuk di siarkan di Sabahkini.net

1 comment:

 1. Salam pada semua...
  Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.

  Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.

  Harga serendah RM1.50/pcs.

  Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri

  Untuk keterangan lajut lawati blog shop kami:
  http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

  terima kasih admin

  ReplyDelete


“Agar kita tidak dilupai bila telah mati dan kereputan, tulislah sesuatu yang berfaedah untuk dibaca atau buatlah sesuatu yang berfaedah untuk ditulis”.

Hakikat Satu Malaysia

Hakikat Satu Malaysia