Assalamualaikum, Selamat Datang

Tanpa Sabah, Wujudkah Malaysia?

Paparan dalam blog ini tidak berniat untuk menghasut atau membuat sebarang provokasi melainkan sekadar untuk memperjuangkan keadilan dan menentang sebarang bentuk penindasan atau diskriminasi terhadap anak-anak Sabah daripada mana-mana pihak.

Anak Sabah Anak Malaysia

"Barangsiapa yang Allah jadikan sebagai pemimpin rakyat, kemudian ia tidak jujur kepada mereka, maka Allah mengharamkan ke atasnya Syurga". (HR Al Bukhari)

07 June 2008

Himpunan rakyat "Menuju Harapan Baru" bersama Anwar 8 Jun ini

KUALA LUMPUR, 7 Jun (Hrkh)- Parti Keadilan Rakyat (KeADILan) akan menganjurkan himpunan aman 'Menuju Harapan Baru' pada 8 Jun ini di Taman Keramat. Himpunan yang akan bermula pada jam 9 malam itu antara lain bertujuan memberi penerangan berhubung isu kenaikan harga minyak perkembangan terkini Kerajaan Pakatan Rakyat. Himpunan akan diadakan di Padang Bola AU2, Jalan AU2, Taman Keramat dan akan diserikan dengan kehadiran Ketua Umum KeADILan, Dato' Seri Anwar Ibrahim. Turut serta dalam himpunan rakyat itu ialah, Naib Presiden KeADILan, Azmin Ali; Menteri Besar Selangor, Tan Sri Abdul Khalid Samad dan Adun Hulu Kelang, Saari Sungip. Orang ramai dijemput hadir bagi menjayakan himpunan ini. Wan Nordin Wan Yaacob Harakahdaily.net

No comments:

Post a Comment


“Agar kita tidak dilupai bila telah mati dan kereputan, tulislah sesuatu yang berfaedah untuk dibaca atau buatlah sesuatu yang berfaedah untuk ditulis”.

Hakikat Satu Malaysia

Hakikat Satu Malaysia