Assalamualaikum, Selamat Datang

Tanpa Sabah, Wujudkah Malaysia?

Paparan dalam blog ini tidak berniat untuk menghasut atau membuat sebarang provokasi melainkan sekadar untuk memperjuangkan keadilan dan menentang sebarang bentuk penindasan atau diskriminasi terhadap anak-anak Sabah daripada mana-mana pihak.

Anak Sabah Anak Malaysia

"Barangsiapa yang Allah jadikan sebagai pemimpin rakyat, kemudian ia tidak jujur kepada mereka, maka Allah mengharamkan ke atasnya Syurga". (HR Al Bukhari)

10 December 2009

REMAJA HILANG

Sebagai warganegara Malaysia yang prihatin, saya siarkan artikel mengenai kehilangan anak gadis ini bagi membantu seorang ayah yang sedang mencari anak gadisnya yang hilang. Walau di mana kita berada, hulurkanlah bantuan dengan menyiarkan berita ini di blog masing-masing.

Assalamualaikum kepada tuan/puan

Mohon jasa baik kepada semua tuan/puan untuk mencari anak kawan saya telah hilang sejak 11 Nov 2009 dan minta forwardkan maklumat ini seberapa banyak yang mungkin, jasa baik tuan/puan dikenang.

Zainal Abidin - 019-2119119

Email asal dari ayahnya

Assalamualaikum,

Zainal, gambar anak Aiman Amanina berumur 16 tahun. Telah keluar dari rumah semenjak 11 Nov 2009. Dipercayai ada sekitar KL.

Wassalam.

Rahim - 019-2881788

No comments:

Post a Comment


“Agar kita tidak dilupai bila telah mati dan kereputan, tulislah sesuatu yang berfaedah untuk dibaca atau buatlah sesuatu yang berfaedah untuk ditulis”.

Hakikat Satu Malaysia

Hakikat Satu Malaysia