Assalamualaikum, Selamat Datang

Tanpa Sabah, Wujudkah Malaysia?

Paparan dalam blog ini tidak berniat untuk menghasut atau membuat sebarang provokasi melainkan sekadar untuk memperjuangkan keadilan dan menentang sebarang bentuk penindasan atau diskriminasi terhadap anak-anak Sabah daripada mana-mana pihak.

Anak Sabah Anak Malaysia

"Barangsiapa yang Allah jadikan sebagai pemimpin rakyat, kemudian ia tidak jujur kepada mereka, maka Allah mengharamkan ke atasnya Syurga". (HR Al Bukhari)

12 May 2009

TAHNIAH PAKATAN RAKYAT PERAK

Tahniah kepada Pakatan Rakyat Perak dan Datuk Seri Nizar Jamaludin kerana telah dikembalikan hak mereka yang telah dirampas. Tahniah juga kepada institusi kehakiman yang menjuarai keadilan dengan membuat keputusan berdasarkan keluhuran perlembagaan. Pengumuman DS Nizar untuk emohon perkenan Baginda Sultan Perak untuk membubarkan DUN Perak adalah tindakan yang terbaik agar rakyat dapat memutuskan siapakah yang mereka kehendaki untuk mentadbir negeri timah tersebut.

No comments:

Post a Comment


“Agar kita tidak dilupai bila telah mati dan kereputan, tulislah sesuatu yang berfaedah untuk dibaca atau buatlah sesuatu yang berfaedah untuk ditulis”.

Hakikat Satu Malaysia

Hakikat Satu Malaysia